Usluge

Pozovite

+381 64 12 98 470

Usluge

Limarske usluge svih vrsta

Uz zakazane limarske radove na Vašem objektu, u želji da otpočnemo saradnju na obostrano zadovoljstvo, poklanjamo Vam jedno GRATIS opšivanje dimnjaka.

Brzo

Kvalitetno

Pristupačno

Na vreme

Profesionalno

Usluge

Radimo na široj teritoriji Beograda i u mestima do 100km od Beograda.

Naslovna

Oluci

Šta je oluk? Oluk je gradjevinski element koji služi da zaštiti objekat od vlage i prodiranja vode u sam objekat. Postoje viseći i ležeći oluci kao i olučna korita. Ležeći oluci prikupljaju vodu i pod datim odgovarajućim padom je sprovode do vertikalnih oluka. U osnovi imamo 4 tipa materijala od kojih se oluci prave i to: cink, bakar, aluminijum i PVC.

Odredjivanje dimenzija oluka vrši se prema površini krova. Prečnik odvodnih cevi se smanjuje ukoliko ih je više. Uvek treba pratiti savete stručnjaka za odredjivanje mesta oluka kako biste imali zagarantovanu estetiku i efikasan odvodni sistem.

Izvodimo sve vrste limarskih radova od kvalitetnih limova. Dugogodišnje iskustvo u pokrivanju rebrastim, duplo falcovanim limom i šiferima.

Naslovna

Krov

Bavimo se rekonstrukcijom starih krovova, zamenom starih letava postavljanjem folije, izolacije i novog crepa. Krovne pokrivke radimo od duplo falcovanog lima, rebrastog, i u obliku crepnog pokrivača. Bitno je da naglasimo da imamo u ponudi veoma kvalitetan Slovački lim i to u više boja. Takodje pravimo i snegobrane i vetar lajsne. Snegobrani služe da u zimskom periodu zadrže sneg i sačuvaju oluk od lomljenja. Vetar lajsne služe da zaštite kalkanski deo krova od prokišnjavanja i udara vetra koji oštećuju krovni pokrivač i konstrukciju krova.

Naslovna

Opšivke

Opšivke radimo u sklopu renoviranja ili pokrivanja krova, kao i samostalne usluge ako je to potrebno. Imamo dugogodišnje iskustvo u pokrivanju rebrastim, duplo falcovanim limom i šiferima. 

Naslovna

Ventilacija

Ventilacija krova je potrebna kod većine objekata. Najviše se preporučuje na limenim pokrivačima, jer na taj način topao vazduh koji nastaje zagrevanjem lima može da izlazi vani. Kada se ventilacija krova uradi kvalitetno neće doći do pojave kondeza ispod lima. kondez se pojavljuje zbog razlike u temperaturi unutar krova i spoljne temperature. Ako se pojavi kondez onda dolazi i do vlaženja konstrukcije i njenog propadanja. Takodje, u sistem ventilacije spadaju i ventilacione glave. One se postavljaju i opšivaju limenom opšivkom. One služe da sprovode vazduh iz ventilacionih cevi iz kupatila i kuhinja.

Naslovna

Dimnjaci

Bavimo se izradom dimnjaka kao i potrebnim opšivanjem samih dimnjaka. Mesto prolaska dimnjaka kroz krovnu konstrukciju je kritično mesto na krovu. Zato je veoma bitno da se izvrši kvalitetno opšivanje i spreči prolazak vode u objekat. Uz limarske radove na objektu GRATIS 1 OPŠIVANJE DIMNJAKA.

Naslovna

Haube za roštilje, kuhinje i stolarske radionce

 Dr. Limar takodje pravi haube za roštilje, kuhinje i stolarske radionice.

Katolog naših usluga​

Opis usluga u katalogu je informativnog tipa. Ako su Vam potrebna dodatna pojašnjenja slobodno nas kontaktirajte.